“Ogmios miestas“ tęsia pastatų renovaciją ir naujų viešųjų erdvių kūrimą.

„Ogmios miestas“ – išskirtinis centras, miestas mieste, garsėjantis ne tik ypatingai išpuoselėta teritorija, bet ir estetika bei kūrybiškumu, pasireiškiančiu čia esančiomis išskirtinėmis viešosiomis erdvėmis ir intriguojančiomis meninėmis instaliacijomis.

Žaliosios zonos „Ogmios mieste“ – visuotinai pripažintos vilniečių ir miesto svečių susibūrimo erdvės, kuriose šiltuoju metų laiko nuo pat ankstaus ryto verda gyvenimas. Vaikų žaidimų aikštelės, kurių gausu prekybos ir laisvalaikio centre, pritaikytos įvairaus amžiaus vaikams ir apdairiai įrengtos ten, kur yra lengvai matomos iš greta esančių restoranų, kad smagu būtų ne tik mažiesiems. Na, o aikštėse, mažuosiuose parkeliuose po medžiais laiką mėgsta leisti ir šeimos, ir jaunimas, ir pavieniai žmonės, mieste ieškantys ramios ir jaukios vietos su kavos puodeliu rankoje paskaityti knygą.

Ne vieno, atvykusio į „Ogmios miestą“, akį patraukia įvairios meninės instaliacijos – lietuvių kūrėjų darbai, atradę savo vietą būtent čia, kur susikerta daugelio vilniečių keliai. Bene žymiausias jų – penki dušo galvų formos fontanai, šniokščiantys visą vasarą.